Serene Skin Clinic - Schoonheidssalon Gouda

Maak een afspraak

Kan de afspraak niet doorgaan?
Bel of mail ons dan minimaal 24 uur van te voren!
Anders zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen.
 
Afspraak maken

Openingstijden

 • Zondag & maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:00 – 21:00
 • Woensdag
  09:00 – 18:00
 • Donderdag
  09:00 – 21:00
 • Vrijdag
  09:00 – 18:00
 • Zaterdag
  09:00 – 17:00
Search
 

Permanente make-up

Semi permanente make-up voor de wenkbrauwen
Serene Skin Clinic / Permanente make-up

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van semi permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de microblading techniek.

Bij microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

De haartjes worden aangebracht met behulp van een manuele pen. In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt.

Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.

De behandeling

280,00

Vóór behandeling boek je eerst een gratis intake, daarna de behandeling inclusief een nabehandeling na 6 weken. Je boekt de eerste afspraak via Treatwell (knop onderaan de pagina). De afspraak voor de nabehandeling maak je in de salon.

Boek nu een geheel vrijblijvende en kosteloze intake voordat u begint met de behandeling!
Call Now Button