Serene Skin Clinic - Schoonheidssalon Gouda

Maak een afspraak

Kan de afspraak niet doorgaan?
Bel of mail ons dan minimaal 24 uur van te voren!
Anders zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen.
 
Afspraak maken

Openingstijden

 • Zondag & maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:00 – 21:00
 • Woensdag
  09:00 – 18:00
 • Donderdag
  09:00 – 21:00
 • Vrijdag
  09:00 – 18:00
 • Zaterdag
  09:00 – 17:00
Zoeken
 

Permanente make-up

Semi permanente make-up voor de wenkbrauwen
Serene Skin Clinic / Permanente make-up

Microblading

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van semi permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de microblading techniek.

Bij microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

De haartjes worden aangebracht met behulp van een manuele pen. In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt.

Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.

De eerste behandeling

280,00

Vóór behandeling boek je eerst een gratis intake, daarna de behandeling inclusief een nabehandeling na 6 weken. Je boekt de eerste afspraak via Treatwell (knop onderaan de pagina). De afspraak voor de nabehandeling maak je in de salon.

Bijwerken na 1 jaar

100,00

Bijwerken na 1,5 jaar

150,00

Powderbrows

Voorafgaand aan de behandeling nemen wij zorgvuldig een intake af met daarin jouw wensen en wat je wel en vooral niet moet verwachten van de powder brows.

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Bij ombré powder brows worden de wenkbrauwen niet volledig in geschaduwd.
De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter in geschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald in de lederhuid gepigmenteerd. Met het PMU apparaat kun je een natuurlijk poeder effect creëren.

Na 6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en zul je zien dat de kleur is terug gelopen, dit is het moment dat je terug komt voor je nabehandeling.

De eerste behandeling

320,00

Bijwerken na 1 jaar

130,00

Bijwerken na 1,5 jaar

180,00
Boek nu een geheel vrijblijvende en kosteloze intake voordat u begint met de behandeling!
Call Now Button