Serene Skin Clinic - Schoonheidssalon Gouda

Maak een afspraak

Kan de afspraak niet doorgaan?
Bel of mail ons dan minimaal 24 uur van te voren!
Anders zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen.
 
Afspraak maken

Openingstijden

 • Zondag & maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:30 – 21:00
 • Woensdag
  09:30 – 18:00
 • Donderdag
  09:30 – 21:00
 • Vrijdag
  09:30 – 18:00
 • Zaterdag
  09:30 – 17:00
Zoeken
 

Voeding- en leefstijladvies

Voor voedingsadvies en leefstijladvies op maat online en offline!
Serene Skin Clinic / Voeding- en leefstijladvies

Be the best version of you!

Voeding en leefstijladvies

Als schoonheidssalon streven onze specialisten naar een perfect huidbeeld voor iedereen. Helaas zijn huidproblemen niet alleen vanaf de buitenkant te verhelpen. Bovendien weerspiegeld de huid namelijk onze innerlijke, lichamelijke gezondheid. Hierbij kan juiste voeding en leefstijl een belangrijke rol spelen. Romy Noordzij als, diëtist i.o., gewichtsconsulent, natuurvoedingsdeskundige en cognitief gedragstherapeut helpt u graag bij het oplossen van uw lichamelijke (huid) problemen.

Verander je gedrag, versterk je gezondheid

Wanneer je kiest voor een behandeltraject bij Romy krijg je alles te weten over de 4 pijlers die de kwaliteit van jouw gezondheid en geluk verhogen. De vier belangrijke pijlers bestaan uit een combinatie van:

 • voeding
 • beweging
 • ontspanning
 • en mindset

Het behandelingstraject is erop gericht dat  je samen met Romy aan de slag met het opstellen van jouw persoonlijk gezondheidsplan.

Tijdens de sessies wordt de nadruk gelegd op het creëren en het versterken van je gezondheid. Met de bedoeling dat jij kan begrijpen hoe je lichaam en je hersenen werken én hoe elke keuze die je maakt jouw gezondheid beïnvloed, krijg je namelijk weer grip op je gezondheid en geluk. Wil jij meer weten over het persoonlijk gezondheidsplan neem dan contact op met Romy.

Blijvend gewichtsverlies bereik je niet zomaar

Heb je inmiddels alles al geprobeerd om gewicht te verliezen, maar niets lukt?
Terwijl al je vriendinnen afvallen met een tijdelijk dieet volgen, het nemen van afvalpillen, -repen of-shakes of het tellen van calorieën? En vindt je dat frustrerend? Wie een paar kilo kwijt wilt kan beter niet gaan lijnen met afvalpillen, -repen of -shakes, maar blijvend gewichtsverlies bereik je door het patroon van ongezonde eetgewoontes te doorbreken. Praktijk Noordzij komt met een aanpak die werkt. Gezond en heerlijk eten op een verantwoordelijke manier. Dat is de kracht van blijvend gewichtverlies, maar er is nog een reden waarom Romy jij jouw kan helpen.

Het gaat natuurlijk niet vanzelf. En er komen vast momenten dat je denkt bijvoorbeeld aan een verrukkelijke zak chips of een heerlijke taart. Om je op weg te helpen kan je een begeleidingstraject aangaan met Romy. Zij kent jou persoonlijke doel en de valkuilen en zorgt dat je daar goed mee om gaat. Een andere belangrijke taak voor Romy is dat ze je helpen met het aanpassen van je levensstijl. Zo krijgt jij meer inzicht in jouw eigen leefgewoonten en leert stap voor stap hoe jij een blijvend en gezonder leven kan creëren. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismaking-gesprek aan.

Leef je mooiste leven

Wil jij je persoonlijke doel omzetten naar iets moois? Door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je jou persoonlijke doel concreet maken tot een echt plan. Of dat nu gaat om een paar “vlakken” te verbeteren of al helemaal klaar bent voor de “grondige schoonmaak” die je gezondheid zal verbeteren. Dan ben jij bij Romy aan het juiste adres. Zij leert je om jouw oude (ongezonde) leefstijlgewoonten voorgoed af te leren en een gezondere leefstijlgewoonten te ontwikkelen. Die je de rest van je leven gelukkig maakt!

Bewandel het pad naar jouw optimale gezondheid met kleine stappen. Doe het in jouw tempo. Waar je nu bent is het gevolg van wie je was, maar waar je uiteindelijk terechtkomt, hangt helemaal af van wie je vanaf dit moment kiest te zijn. Het is jouw tijd. Haal het beste uit jezelf! Doordat je investeert in jouw gezondheid leef jij jouw mooiste leven. Daardoor zal je lichaam, je geest, je geliefden en je leven erg dankbaar zijn.

Geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

Neem vrijblijvend contact op met Romy of boek gelijk een kennismaking afspraak in.
Dit kun je doen door te mailen naar: info@praktijknoordzij.nl of het onderstaande contactformulier in te vullen.
  romy3

  Basis leefstijlprogramma

  Eerste consult (60 min.) over problematiek, doelen en wensen. Elke 2 weken een vervolgconsult van 30 min. Incl. toegang tot de voedingsapp met voedingsprogramma´s op maat en wekelijks contact via WhatsApp

  Call Now Button